Load data verification

  • Hi,

    I'm currently trying to create a tool all numerically and have entered the mass etc.

    At the bottom I'm unable to enable the Overload/Underload because the "Load data verification has not been enabled."

    How do I enable this?


  • Place your Ad here!
  • what robot exactly?

    what KSS?

    is the tool already defined?

    what is value of $LDC_LOADED?


    yes Admin is above other accounts but... even Admin may not be allowed to do some settings. check Rights management, things could be set to "Deactivated"

    1) read pinned topic: READ FIRST...

    2) if you have an issue with robot, post question in the correct forum section... do NOT contact me directly

    3) read 1 and 2

  • Anyone has a solution to this problem? I have the same...

    my oh my... life is so hard... apparently some find it difficult or too much effort to write a complete sentence. and someone is supposed to bend backwards to help them.


    you have the same... what? solution? robot brand?


    i don't even want to begin considering possible answer when people asking for something do not bother to describe the issue. a complete post would describe in shortest possible way all that is needed to replicate the problem. i see none of that.


    "i have the same..."


    well good for you, mister...



    as already suggested check user level and rights - things could be simply locked down.

    also is the robot even operational? maybe KSS does not want to see more things changed if ... i don't know... WoV project does not match the used system.. or current mode is AUT or EXT... or maybe the KSS is corrupt.... or maybe one of 10000000 other things...


    a well asked question should narrow possible answers to one or two cases.


    all too often people want help but don't even try so why should we? in general, i am not in the mood to start guessing and solving puzzles for those who do not want to make the effort themselves. sorry... the best tip i have is to read pinned topic READ FIRST. if that is too much, simply hire someone to take care of the problem. for $$$$$ everyone can get white glove service. no effort needed.

    1) read pinned topic: READ FIRST...

    2) if you have an issue with robot, post question in the correct forum section... do NOT contact me directly

    3) read 1 and 2

  • I have the same PROBLEM. Better?


    Well, you have typed 92 characters and it will never helps anyone.




    For all who wants to help:

    I've checked all the topics/tips above. I have the same Robot running on a KRC4 and there I can activate the load data verfication.

  • Tried to set it directly on machine data?



    Fubini

  • It doesnt worked to set it directly in the machinedata.


    Kuka sent me a LDP.xml file, which I had to replace in

    C:\KRC\Roboter\Config\User\Common\Mada

    , now it works.


    Thank to all for helping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new account
Sign in
Already have an account? Sign in here.
Sign in Now

Advertising from our partners