Posts by apakrat13

    sau khi robot bị lỗi Alarm 1325 được 1h lại sẩy ra lỗi Alarm 4312, tôi có kiểm tra điện áp pin vẫn đủ 3.6V. Hiện tại tôi vẫn chưa biết cách sử lý

    Nhờ ace chỉ giúp với ạ

    Có nhiều vị trí pin nhé anh, có thể chỗ anh đo đủ còn chỗ khác thiếu. Hoặc dây có vấn đề ạ.

    Hi Baro94, Would you please send me your example project for this. Thank you so much.

    Hi, would you please share me more information about your course? What topic/content do you train?

    Thank you so much.

    Hi Sir, I'm working with Gp7 and 1 S1: Turn-1 (SGM7G-13APK-YR1*/CSRA-SDB71HA). The motor run normal when I test with no payload but is not good when using payload. I guess that because my INERTIA RATIO setting is wrong. Would you please tell me how to set it? THanks for your help.

    Hi,


    Did you save your project after load any model on your project?

    The Motosim don't take auto save. You need save your project after any change in load model, change in JOBs and other changes.

    Thank for your support,

    I just found out that I use the linear with wrong ball-screw pitch setting. Therefore, when I'm running some job without notice to the screen, the robot is moving away.

    Btw, Is there any way we can zoom into model which show in the cad tree?

    pasted-from-clipboard.png

    Dear all, Currently, I'm using Motosim to simulate GP50 with some external axis. When I turn off project and open again, I lost my robot model. I still can see the base frame but the others is hide. I already tried to tick the Model in Hide/See tab (Cab tree) but its not working. Is there anyone have face this before? I would like to seek your help. Thank you

    Hi all, this may not relate to robot but I need some advice. I'm going to do maintenance for MH12 and the document request ThreeBond 1206C but It's expensive at my country. I just wonder can we use another ThreeBond like 1215, 1211. If can not, I will very appreciate if you can share what different between 1206C and the orthers. Thank you so much.

    Thanks so much.

    Hi everyone,

    Have a nice day!

    I'm using AR1440/YRC1000 and want to connect with Lorch S8 robomig XT via Profibus (both already installed profibus option). Would you please share with me any relative document if possible? I really appreciate your help.

    Thank you.

Advertising from our partners