salutare tuturor.stie cineva cum se obtine mult ravnita licenta demo de 90 de zile daca nu am "valid company email address." ? multumesc frumos.
motosim demo
-
mihaita -
June 20, 2020 at 2:11 PM -
Thread is Unresolved
-
-
- Best Answer
sal. te pot ajuta eu. Radu Zaporojan Sam robotics
-
multumesc frumos. mihaita_stangaciu@yahoo.com este adresa mea de mail.
-
multumesc frumos.
-
Domnule Radu din cate stiti dumneavoastra exista licenta pentru motosim in format software sau doar dongle key? si inca o intrebare : un job relativ (RJ) poate fi modificat direct din TP fara a folosi un job editor? si daca nu ,de ce? multumesc.
-
buna
poti fi mai exact... de ce relativ? licenta exista si in format software dar doar ca licenta de server floating.
pentru single user e necesara cheie doungle
-
buna ziua.va trimit aici o poza.
-
daca as putea v as trimite programul dar nu pot sa incarc cu extensia jbi.
-
-
ce program a facut acest job?
de ce VE?... si de ce atitea miscari? de ce ai definit si axe externe?
cind programul foloseste doar un tip de mov?
nu pot incarca jobul daca nu am celula....
imi trebuie mai multe detalii
-
buna seara
VE pentru viteza axei externe,si am definito pentru ca folosesc V si VE (ex.linia 487,488). rezultatul acestui job este un cerc (proiectia unui cerc pe un tub)
de ce atatea miscari? pentru ca memoreaza fiecare pas la o distanta de 1.5 mm(daca i mi amintesc exact) unul de altul in conditia in care nu executa jobul intr un singur plan.
cat de curind va trimit parametrii pe mail astfel incat sa puteti incarca jobul. va multumesc .
-
era sa uit...programul nu l am facut in motosim, l am facut cu un compilator.respect.
-
din pacate nu asa se face cercul, si nici asa , mai ales sudarea circulara.... dupa ce mi-ai spus consider ca compilatorul nu este bun.
-
buna seara.asa este.aveti dreptate,compilatorul nu este cine stie ce dar din pacate doar atat am deocamdata deci trebuie sa folosesc asta.multumesc pentru confirmare.
-
Soy de Argentina y Yaskawa no me permite crear un usuario para descargar una versión de prueba de motosm eg.Could alguien me diga cómo hacerlo.
-
I am from Argentina and Yaskawa does not allow me to create a user to download a trial version of motosm eg.Could someone tell me how to do it.
-
buna seara.va rog sa mi spuneti si mie daca este normal sa am aceste caractere in casuta :OFFLINE-MASTER.multumesc.