June 27, 2019, 08:50:23 AM
Robotforum | Industrial Robots Community

 A7020 servo power error RT

normal_post Author Topic:  A7020 servo power error RT  (Read 3156 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

November 14, 2016, 11:45:48 PM
Read 3156 times
Offline

Jorge Flores


I have been working on the robot and we found that the problem was not in the controller. It was a damage servo motor, I changed and make a test and the robot was moving, but after assembly completely the robot, I try to make a test again, I couldn't because it is marking the alarm A7020 "Servo Power error"
Thank’s

Today at 08:50:23 AM
Reply #1

Advertisement

Guest

November 15, 2016, 07:14:24 AM
Reply #1
Offline

danielisrael


I would suggest you to check motor power and encoder cable

March 10, 2017, 04:12:55 AM
Reply #2
Offline

vancanh2000


Dear Sr.
You can check connector between Servo amp and servo power . You Can check  servo Power.

March 11, 2017, 08:41:16 AM
Reply #3
Offline

robotwelder2


A7020 is a noise problem, check grounding all the way from power outlet to controller, robot and motor.
Also check the ground of the power outlet by measuring the voltage on your outlet and the ground of another outlet.
Always be very careful when working with high voltages, take no risk at all and use proper equipment!!!
(once I had a similar problem at the customers site, I temporary used the metal structure of the building as ground just to make my case.
This is not a solution of course.)

September 04, 2018, 07:42:17 AM
Reply #4
Offline

azabu


Hello.
I just bought a PANAROBO AW-005AL
I reset the encoder.
After push SERVO button, the arm makes a big noise,
like a whistle, and it comes from the RT motor.
On teaching mode all axis moves, exept the RT that gives me
error A7020 AMP ERROR 6  0001 (noise changes frequency)

Should change the Amp board? Where is located Sevo Amp and Servo Power?
Any help is very appreciated.
Thank you.


Share via facebook Share via linkedin Share via pinterest Share via reddit Share via twitter

xx
PANAROBO AW-005AL A7020 AMP ERROR 6 002

Started by azabu on Panasonic Robots

1 Replies
627 Views
Last post September 08, 2018, 02:14:24 PM
by azabu
exclamation
Error General servo error KSS2612 and Overcurrent (Servo) on KRC4 compact

Started by Supworkengineering on KUKA Robot Forum

6 Replies
1217 Views
Last post October 24, 2018, 07:33:06 AM
by gkoncz
xx
Servo Power Safety

Started by gwpurdon on Fanuc Robot Forum

1 Replies
1135 Views
Last post January 14, 2017, 04:32:23 PM
by Sergei Troizky
xx
Servo Power Saver Mode

Started by Robofanatic on Fanuc Robot Forum

0 Replies
1368 Views
Last post August 28, 2015, 07:04:40 PM
by Robofanatic