June 27, 2019, 08:40:18 AM
Robotforum | Industrial Robots Community

 Problem with connection Kuka Sim Pro 2.2 with Office Lite 8.3

normal_post Author Topic:  Problem with connection Kuka Sim Pro 2.2 with Office Lite 8.3  (Read 4618 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

April 20, 2016, 09:57:19 AM
Read 4618 times
Offline

bachm


Hello

I have a problem with connection Kuka Sim Pro 2.2 with Office Lite 8.3 :wallbash: :wallbash:. When i click connect in sim pro, smart hmi starts in virtual machine. Connection process is completed without any errors int VMware, but sim pro  is connecting still (Connecting to VRC). Virtual controller stats with robot which i choose during installation office lite (for exmaple in sim pro i choose KR90 Extra but  Office Lite starts with KR6R900) . Both computers ping each others. VMware connection settings is set to "Briged".  :help: :help: :help:
VMware version 5.0.2 build-1031769.

Today at 08:40:18 AM
Reply #1

Advertisement

Guest

May 19, 2016, 07:55:13 PM
Reply #1
Offline

SAIDATS


Hello, Can you pass the a link to download the Kuka Sim Pro 2.2 software?

June 16, 2016, 11:40:37 AM
Reply #2
Offline

1s1g+


I have problem with communication between OfficeLite and SimPro. I tested communication between virtual machine (checked by cmd->ping) - it works. While SimPro is connecting to OfficeLite, I got error. Does anybody know what I should to do?

Firewall on both systems is disable. Krcvrcmgr.exe is running.
« Last Edit: June 16, 2016, 11:42:30 AM by 11sg »


Share via facebook Share via linkedin Share via pinterest Share via reddit Share via twitter

xx
Using KUKA OFFICE LITE V8.2 with DELMIA V5 with RRSII connection

Started by Robert78 on Delmia / Igrip

7 Replies
3762 Views
Last post November 20, 2017, 06:06:34 PM
by MR.Roboto
clip
Problem in interfacing KUKA SIMPRO and KUKA Office Lite

Started by Sarmad on KUKA Robot Forum

4 Replies
534 Views
Last post June 23, 2019, 09:54:08 PM
by kikoel0519
xx
Connection between Office Lite and WorkVisual

Started by 1s1g+ on KUKA Robot Forum

2 Replies
2090 Views
Last post June 16, 2016, 11:12:22 AM
by 1s1g+
clip
Problem with kr16 office lite and transfer

Started by GillesG on KUKA Robot Forum

2 Replies
1607 Views
Last post April 02, 2014, 02:33:13 PM
by GillesG