January 17, 2019, 08:25:59 PM
Robotforum | Industrial Robots Community

 Deploying WV-project -> Names are ambiguous


Author Topic:  Deploying WV-project -> Names are ambiguous  (Read 558 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

August 02, 2018, 09:36:16 AM
Read 558 times
Offline

zslaci


Hi everybody !

I have a problem when deploying my WV project to the virtual controller in Office Lite.
See attachments!
Is this and the solution familiar to anybody?

Thank you!

Linkback: https://www.robot-forum.com/robotforum/index.php?topic=27799.0
  • Like    Thanks

Today at 08:25:59 PM
Reply #1

Advertisement

Guest

August 05, 2018, 11:36:49 PM
Reply #1
Online

panic mode

Global Moderator
this is an English forum, please use English. you can switch language of your OfficeLite to English too (menu Konfiguration>Extras>Sprache)


read messages (if needed use translator). they tell that program module is not unique (tm_useaction.??? already exists but in a different folder)


German forum is at https://www.roboterforum.de/roboter-forum/kuka-roboter/3/

  • Like    Thanks
1) http://www.robot-forum.com/robotforum/kuka-robot-forum/read-first/
2) if you want reply about robot, post it in forum
3) read 1 and 2


Share via facebook Share via linkedin Share via pinterest Share via reddit Share via twitter

clip
Error when deploying or activating a project

Started by Robotech on KUKA Robot Forum

5 Replies
2215 Views
Last post November 06, 2013, 06:47:04 PM
by the leg
clip
Work Visual Errors While Deploying

Started by jorsborn on KUKA Robot Forum

2 Replies
1058 Views
Last post December 29, 2016, 07:24:47 PM
by jorsborn
clip
krc4 deploying error-solved

Started by basbasan on KUKA Robot Forum

7 Replies
4015 Views
Last post May 07, 2015, 12:39:17 PM
by panic mode
xx
Names of Spindle suppliers

Started by 9566317 on General Discussion of Industrial Robots Only

3 Replies
2489 Views
Last post March 20, 2013, 08:08:13 PM
by JMinnesota