February 17, 2019, 07:59:07 AM
Robotforum | Industrial Robots Community

 RS 6.08 Not Working

Author Topic:  RS 6.08 Not Working  (Read 96 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

February 05, 2019, 05:53:31 PM
Read 96 times
Offline

penguinMan


Last week all was well. We have completed several projects offline and online. Now this week RS6.08 or RS6.07 wont open any files. When i try to create a new project or open a previous project which was created in RS6.08/7 now wont open and crashes robot studio without and pop-ups or error logs.

I can open the solutions in 6.06 but since the igs files and 3d cad models are in the newer RS , not all components are showing up

Anyone else seen this?

Today at 07:59:07 AM
Reply #1

Advertisement

Guest


Share via facebook Share via linkedin Share via pinterest Share via reddit Share via twitter

xx
KRC2 standart. AUT is working but T2 is not working

Started by Hajduluk on KUKA Robot Forum

8 Replies
2364 Views
Last post April 25, 2016, 09:35:44 PM
by panic mode
xx
KRC2 KP2 : Jogging with key not working, jogging with mouse is working

Started by spittet on KUKA Robot Forum

2 Replies
2335 Views
Last post February 11, 2014, 11:54:37 PM
by panic mode
xx
CNT not working with PRs

Started by vmec on Fanuc Robot Forum

10 Replies
558 Views
Last post September 18, 2018, 09:33:01 PM
by pyrioun
xx
I/O Not working

Started by zanelee on Mitsubishi Robot Forum

1 Replies
2614 Views
Last post June 08, 2015, 11:29:19 AM
by ScanRobot