June 18, 2019, 03:17:21 PM
Robotforum | Industrial Robots Community

 Error of Transmission

normal_post Author Topic:  Error of Transmission  (Read 156 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

May 14, 2019, 12:31:36 PM
Read 156 times
Offline

Lincon


Hello everyone,,
When I restart the controller it's giving "Startup motion error -9" then after it's giving following errors:

33417 - Transmissoin error measurement : Error in measurement system 1 at connector board 1 when testing seriel link in normal mode
            //Check youporn.wiki/ xhamster.vip/ redtube.onl/ configuration of measurement_channel,
              check seriel link ,
              Check/Replace measurement board(s),
              Check/ Replace Axis computer board

71058 - No contact with I/O unit - On DSQC 328 "NS" Led is OFF and also at DSQC 509 "EN" Led is OFF

71139 - Access error from IO

I'm using ABB S4C+ M2000 with IRB6400 with track

Just let me know wats wrong,.....
« Last Edit: May 17, 2019, 06:36:02 PM by Lincon »

Today at 03:17:21 PM
Reply #1

Advertisement

Guest

May 14, 2019, 02:01:31 PM
Reply #1
Online

Lemster68

Global Moderator
Check those things that it is telling you to check.


Share via facebook Share via linkedin Share via pinterest Share via reddit Share via twitter

xx
Transmission Error

Started by sandeep.lerio on ABB Robot Forum

9 Replies
934 Views
Last post November 17, 2018, 10:48:45 AM
by sandeep.lerio
xx
Transmission Error DSE - RDW

Started by GeoSonar on KUKA Robot Forum

3 Replies
9796 Views
Last post June 25, 2014, 11:23:48 AM
by OverThere
xx
Transmission Error DSE - RDW

Started by R.Fallahi on KUKA Robot Forum

2 Replies
3376 Views
Last post August 10, 2015, 05:00:42 PM
by panic mode
xx
TCP connection and data transmission error

Started by Sugrej on Comau Robots

1 Replies
972 Views
Last post June 15, 2018, 11:53:04 AM
by hanali