Author Topic: IRB6400 M94A axis cpu error  (Read 134 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jmkas

  • Newbie
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 4
IRB6400 M94A axis cpu error
« on: January 11, 2017, 06:14:03 AM »
Hi,

I tried to boot controller in could boot, cause of a lot of errors, but when it started I see a lot of errors like:

axis cpu read error
axis cpu write error

what can cause these errors? And how I can fix it?

Controller info:

IRB6400M94A
Ref.no. R541.1510-437
Type: IRB64000/2.4-150

Offline jmkas

  • Newbie
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 4
Re: IRB6400 M94A axis cpu error
« Reply #1 on: January 11, 2017, 10:43:37 AM »
anyone?

Offline Iowan

  • Sr. Member
  • ****
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 35
  • Posts: 317
Re: IRB6400 M94A axis cpu error
« Reply #2 on: January 11, 2017, 12:43:13 PM »
My 6400 is an M96 w/ S4 controller (your pendant looks different).  I had the opportunity to replace a failed axis computer awhile back. If I remove the card (or even just re-seat it), I must re-install the OS. I also managed to shatter the brittle plastic face in the process.
« Last Edit: January 11, 2017, 01:14:30 PM by Iowan »

Offline jmkas

  • Newbie
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 4
Re: IRB6400 M94A axis cpu error
« Reply #3 on: January 12, 2017, 07:19:00 AM »
Thanks for replaying :)  But I think, we having that problem, because we don't have that system configuration diskette, I wonder, where we can get one for that robot?

Offline Iowan

  • Sr. Member
  • ****
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 35
  • Posts: 317
Re: IRB6400 M94A axis cpu error
« Reply #4 on: January 12, 2017, 02:53:41 PM »
I wonder, where we can get one for that robot?
I'd start with my ABB rep.